Udendørs klubmesterskab

Leon RasmussenResultater


2016-09-11_noah
Traditionen tro afholdte TIK Bueskydning Klubmesterskab, som afslutning på udendørssæsonen, i søndags d. 11. sept. Her kan alle deltager, ligegyldigt om man har skudt i 3 måneder eller de sidste mange år. Vejret var med os, solen skinnede, så mange forældre lagde vejen forbi og nød den gode skydning.

Så noget nyt er der blev der skudt om 2 nye vandrepokaler til den bedste recurve og compoundskytte. Her skyder alle mod alle, dog på egen afstand. Pokalvinder i Recurveklassen blev Noah Dietrich, som er micro skytte. Han vandt alle sine kampe suverænt. Pokalvinder i compoundklassen blev Tanja Amdi, som sluttede af med suveræne 149 point i den sidste finalerunde.
Tillykke til de 2 pokalvindere.

2016-09-11_tanja

I klubmesterskabet (36 pile) blev det til følgende resultater.
Recurve Micro 1 Noah Deitrich 339 point , 2 Simon Jensen  321 point, 3 Gustav Rundstrøm 309 point
Recurve Mini: 1 Christian Christensen 297 point, 2 Ludvig  Njor 256 point
Recurve Aspirant: 1 Lena Agerholm 285 point, 2 Marcus Marquardt 261 point, 3 Balder Jacobsen 222 point
Recurve Kadet: 1 Mikkel Rasmussen 321 point

Compound mini: 1 Tore Bjarnarson 349 point (dagens højeste)
Compound Aspirant: 1 Malik Merabel 280 point
Compound Kadet: 1 Mads Erdal 312 point
Compound Junior 1. Sasha Rasmussen 339 point
Compound Senior 1. Tanja Amdi 339 point
Tillykke til alle klubmestrer og medaljetagere.

Efter skydning blev der grillet gode store bøffer og pølser, alle deltagere havde tilbehør med – hvilket bød på masser af godt brød, gode salater, pastasalat, kartoffelsalat og tzatziki. Vi var ca. 40 skytter, forældre, medlemmer og påhæng. Tak til Jacob for at står for skydning, Tak til Susanne for indkøb, Tak til Frank, Peter, Lone og Susanne som var grillmester.  Tak til alle deltagerne for at give en hånd med så det blev til flere hyggelige timer, både under skydning, spisning og oprydning.

2016-09-11_klubmester