Guld og Sølv til WorldCup Finalen

Leon RasmussenResultater

2016-09-24_mixWorldCup Finalen blev afholdt i Odense fra d. 23-25. september. Der er afholdt 3 WorldCup stævner udendørs, det 1. i Shanghai i Kina, det 2. i Medellin i Colombia og det 3. i Antalya i Tyrkiet. Ved alle de 3 stævner har der været deltagelse af TIK-skytter. De syv bedste skytter fra årets World Cup-afdelinger kvalificerer sig til World Cup-finalen i hver række, recurve og compound, fordelt i Herre og Dame. Den 8. skytte i hver række er fra hjemlandet (uanset landets/skyttens placering på WorldCup-ranglisten). Sarah Sönnichsen havde skudt sig til en 2. plads, hvilket betød, at Danmark havde 2 deltagere med i Dame Compound og den 2. plads gik til TIK-skytten Erika Anear. Martin Damsbo deltog i Herre Compound på nations pladsen. Han ligger også nr. 8 på WorldCup-ranglisten. Der skydes også en Mix-finale og der er Danmark vinder fra 2015. TIK-skytten Tanja Amdi og Stephan Hansen fra Nykøbing Falster dannede det danske mix-par.2016-09-24_sarah

En WorldCup finalen skydes mand mod mand, og da Sara Lopez fra Colombia havde meldt afbud, rykkede Sarah Sönnichsen op på 1 pladsen og skulle derfor skyde mod nr. 8, som var Erika Anear.  Det blev 147-138 til Sarah, næste match var mod Yesim Bostan fra Tyrkiet, denne match blev vundet med 147-144 til Sarah. Så skulle der skyde om Guld og her var modstanderen Marcella Tonioli fra Italien. Det blev en meget tæt match, som endte lige 142-142. Guldet skulle så afgøres på Shot-off, Begge skytter skød en 9’er, men Sarah’s pil var længst væk – hele 3 millimeter.  Flot skydning af Sarah og en Sølvmedalje, Erika blev nr. 7.

2016-09-24_martinDa Martin var nr. 8 skulle han skyde mod nr. 1. Her var modstanderne Mike Schoesser fra Holland. Det blev en meget tæt match, som endte 142-141 og sejr til Mike. Martin blev nr. 8.

I det flotte sensommervejr, som vi har haft i weekenden, skulle Tanja og Stephan skyde Mix-finale mod Colombia. De tog føring fra start, lagde ud med fuldt hus, og matchen endte med 155-152. Guld til Danmark for 2 år i træk

TIK Bueskydning ønsker skytterne Tillykke med deres medaljer og flotte skydning.2016-09-24_erika

Udover at TIK Bueskydning havde 4 skytter med til WorldCup finalen, deltog 16 medlemmer fra TIK Bueskyning, som frivillige. Det var en stor fornøjelse at se vores skytter skyde og være med.

.