Alle mesterskabvindende skytter i 2016 hædret

Leon RasmussenArtikler

2016-11-05_idraetseventLørdag d. 5. nov. 2016 afholdt Høje Taastrup Kommune det årlige Idrætsevent, hvor alle mesterskabvindere bliver hædret.

Følgende Skytter var indstillet for alle deres flotte resultater – lige fra VM, EM, WorldCup, GrandPrix, NM, DM og SM : Sarah Sönnichsen, Martin Damsbo, Jan Jacobsen, Tanja Amdi, Erika Anear, Andreas Darum, Sasha Rasmussen, Sune Rasmussen, Frederik Bengtson, Mads Erdal, Gustav Rundstrøm, Balder Jacobsen, Mathias Slott, Mikkel Rasmussen, Christian B. Christensen, Christoffer Dam-Hansen, Ludvig Njor, Markus Marquardt, Noah Dietrich Tore Bjarnarson, Sanna Lund, Randi Degn og Mads Andersen. TIK Bueskydning havde 23 skytter indstillet og de 17 havde mulighed for at møde i City og modtage personlig hædring af Borgmester Michael Zeigler og Formand for Idrættens Samråd Jens Bjerre.