World Cup 1 i Marrakech

Leon RasmussenResultater

2016-11-26_sasha
Indendørs sæsonen er startet internationalt med WorldCup1 i Marrakech i Marokko d. 26-27. nov. 15 skytter fra Danmark deltog og de 10 var fra TIK Bueskydning. Selvom skytterne rejser helt til Marokko og skyde indendørs, kan vejret godt have indflydelse på resultaterne. Det fik Dame Compound og Junior Compound at mærke, da skydning foregik i en stor telthal og det blev både regn og blæsevejr, og det var hallen ikke rigtigt klar til. Det blev til en lang pause mellem 1 og 2 runde hvor det var svært for skytterne at holde varmen og fokus til de sidste pile.

Under lørdagens kvalifikation blev Andreas Darum nr. 7 med 593 point, Martin Damsbo 2016-11-26_sunenr. 10 med 591 point og Martin Laursen nr. 39 med 567 point i Herre Compound. I Dame Compound blev Sarah Sönnichsen nr. 3 med 586 point, Erika Anear nr. 9 med 579 point, Tanja Amdi nr. 10 med 579 point og Louise Laursen nr. 14 med 575 point. Sasha Rasmussen vandt Dame Junior Compound med 577 point og Sune Rasmussen vandt Herre Junior Compound med 587 point. I Herre Junior Recurve blev Mikkel Rasmussen nr. 8 med 544 point. Det er Mikkel først internationale stævnedeltagelse.

I finalerne startede Mikkel med at vinde 1/16 men tabte i 1/8 og endte som nr. 9. Hos Dame Compound blev det til følgende Erika nr. 17, Sarah nr. 9, Tanja og Louise blev nr. 6. Undervejs mødte Sarah og Louise i 1/8 – med Louise som vinder. I Herre Compound blev Andreas nr. 17 og Martin nr. 5. Martin tabte til Stephan Hansen i 1/4 finalen i shoot-off. Medaljerne kom til Sasha og Sune i henholdsvis Dame Junior Commpound og Herre Junior Compound – hvor de begge vandt Guld.

Stort Tillykke til alle skytterne med deres resultater og Medaljer.