Stævne d. 4. december i Lausanne og Skürup

Leon RasmussenResultater

Sarah Sönnichsen var inviteret til at deltage i indvielsen af World Archery Excellence Center i Lausanne i Schweiz d. 4. dec. Sarah skød 584 og endte på den delt 1 plads i kvalifikationen. I finalen gik Sarah hele vejen og skulle møde Sara Lopez fra Colombia. Her gik Sara Lopez af med sejren ved at vinde med 145 mod Sarah’s 144. 

Mens Sarah tog til Schweiz drog 7 andre TIK-skytter til Skürup i Sverige. Her var der Motor-Center Open. Det blev til Guld til Martin Damsbo i Herre Compound Senior og Guld til Noah Dietrich i Recurve Junior. Erika Anear, Sasha Rasmussen og Sune Rassmusen deltog i Compound Senior, og Christian Christensen og Gustav Rundstrøm deltog i Recurve Junior.

Stort Tillykke til alle skytterne med deres resultater og Medaljer.