4 pokaler til TIKBue ved året Nytårspokal

Leon RasmussenResultater

Søndag d. 8. jan. blev årets 1. buestævne afholdt i TIK-hallerne. Næsten fuldt hus idet 154 skytter var tilmeldt. Vi skyder i 2 haller og det betyder at vi kan være 156 skytter i alt. TIK Bueskydning havde deltagelse af 22 skytter, hvoraf det var 1. seniorstævne for de 5, selvom de stadig er ungdomsskytter. TIK Bueskydning blev den meste vindende klub.

TIK Bueskydning vandt både Dame Compound og Herre Compound og begge Holdpokaler. Sarah Sönnichsen vandt Dame Compoundpokalen for 3 år i træk, denne gang over Louise Laursen, Tanja Amdi blev nr. 3, Erika Anear nr. 5 og Sacha Rasmussen nr. 7.

I Herre Compound vandt Martin Damsbo pokalen, Andreas Darum blev nr. 5, Martin Laursen og Sune Rasmussen nr. 9, Tore Bjarnarson nr. 19, Mads Erdal nr. 21 og Nicklas Jørgensen nr. 23. I Dame Recurve var Randi Degn 2mm fra at vinde Recurvepokalen, idet hun tabte finalen i shootoff til Anne Marie Laursen fra Aalborg. (Shootoff bruges når skytterne har 5 point i set og det er 1 pil tættest på midten) og Lena Aggeholm brev nr. 9. I Herre Recurve var den bedste TIK-skytte Mads Andersen, sidste års vinder som blev nr. 7, Jan Jakobsen og Mikkel Rasmussen brev nr. 9, Mathias Slott nr. 22, Marko Vujic nr. 39, Balder Jacobsen nr. 42, Christian Christensen nr. 43 og Marcus Marquardt nr. 44.

I Recurve Hold var det Randi Degn, Mikkel Rasmussen og Jan Jakobsen med 1699 point, der vandt over sidste års vinder fra Aalborg. Lena, Mads og Mathias blev nr. 9 med 1556 point og Christian, Balder og Marko blev nr. 15 med 1279 point. I Compound Hold var det Tanja Amdi, Andreas Darum og Martin Damsbo med 1763 point, der gik af med sejren over TIK Bue 2. hold bestående af Erika Anear, Sarah Sönnichsen og Martin Laursen, som fik 1737 point, Louise, Sune og Tore blev nr. 4 med 1710 point, Mads, Nicklas og Sasha blev nr. 7 med 1681 point.

TIK Bueskydning ønsker alle vores skytter Tillykke med de flotte resultater.