TIK-skytter til 4 forskellige stævner

Leon RasmussenResultater

Der var fuld fart på TIK skytterne i weekenden d. 14 og 15. jan. I Odense var der Sct. Sebastian Cup om lørdagen og HOLD Cup om søndagen. I Helsinge var der 3D turnering om lørdagen for ungdom og om søndagen for senior.

I Sct. Sebastian Cup deltog Tanja Amdi, Randi Degn, Sasha Rasmussen, Erika Anear, Martin Damsbo, Andreas Darum, Mikkel Rasmussen, Sune Rasmussen og Mads Andersen. En turnering hvor alle skyder mod hinanden ligegyldig om man skyder med Compound eller Recurve – er herre elle dame eller alder. Efter en 6 plads i indledende runde, gik Tanja hele vejen og vandt pokalen. Andreas vandt den indledende runde med 592, nr. 2 blev Martin med 589 point, Randi skød imponerende 581 point og blev nr. 4, Tanja nr. 6 med 579 point, Erika nr. 7 med 579 point, Sune nr. 12 med 573 point, Sasha nr. 14 med 572 point, Mikkel nr. 19 med 564 point og Mads nr. 39 med 552 point.

Markus Marquardt, Lena Agerholm, Christian Christensen og Mads Andersen deltog i Sct. Sebastian Hold Cup. De 3 unge Upcoming talentskytter startede ud, og skød stabilt over 200 point på 24 pile. Til sidst overtog Mads pladsen fra en af de unge, og de sluttede af med 219 point. Holdet vandt 4 kampe, tabte 4 kampe hvoraf 2 kampe kun blev tabt med henholdsvis 1 og 2 point. Superflot skudt af de 13 og 14 årige skytter med opbakning af Mads.

Gribskov Bueskytteklub afholdte Møllejagt, som er et 3D stævne. Der var opbygget en skov og her stod der 3D dyr, som skulle rammes. Tore Bjarnarson, Sanna Lund og Christian Christensen deltog om lørdagen og Christian og Sanna vandt her deres klasse og Tore vandt sølv. Om søndagen var Ronny Lund med og han vandt sølv i sin klasse.

TIK Bueskydning ønsker alle skytterne Tillykke med deres flotte resultater.