Arena Challenge vindere

Leon RasmussenResultater

I Kjellerup i Arena Midt var Aarhus Bueskyttelaug og Silkeborg IF Bueskydning vært for anden gang for Arena Challenge, hvor der bliver skudt om pengepræmie. Der var deltagere fra Danmark, Tyskland og Norge. 11 skytter havde taget turen til Kjellerup. Der bliver skudt en kvalifikationsrunde på 60 pile og derefter bliver de 24 bedste opdelt i 6 grupper af 4 skytter, hvor alle skytter skyder mod hinanden, de 3 bedste går videre og sådan bliver man ved til vinderen er fundet.

TIK Bueskydning havde skytter med i alle 4 klasser og vandt både Compound for Herre og Dame. Andreas Darum vandt Compound Herre, Martin Damsbo blev nummer syv, Martin Laursen blev nummer 11 og Sune Rasmussen blev nummer 18. Tanja Amdi vandt Guld for Compound Dame, Sasha Rasmussen blev nummer fire og Erika Anear blev nummer seks. Randi Degn vandt Bronze i Recurve Dame og Mikkel Rasmussen blev nummer fem i Recurve Herre. Mads Andersen og Mads Erdal skød i Second Challenge og Mads Andersen vandt Recurve Hderre og Mads Erdal blev nummer ni i Compound Herre