Tanja vinder i Las Vegas

Leon RasmussenResultater

11 TIK-skytter tog turen over Atlanten til Las Vegas for at skyde WorldCup4 og deltage i
nok verdens største indendørs stævne, som blev afholdt fra d. 10. til d. 12. feb. Der bliver skudt 3 runder at 30 pile på ansigter, hvor der er stor Tier, hvilket betyder at der er en god chance for de bedste Compound-skytter at skyde fuldt hus altså 900 point eller bare 300 i en af runderne. Det lykkes Tanja Jensen at skyde fuldt hus i alle 3 runder, som den eneste Dame Compound ud af 104 deltagende skytter. Martin Damsbo skød 899 og blev nr. 39 ud af 270 skytter.

TIK-skytterne fik følgende resultater i finalerne. Tanja Jensen vandt Guld, Sarah Sönnichsen blev nummer ni, Erika Anaer blev nummer 17 og Louise Laursen blev nummer 21 i Dame Compound. Martin Damsbo blev nummer 20 og Andreas Darum blev nummer 31 i Herre Compound, Randi Degn blev nummer ni i Dame Recurve.

Dette stævne i Las Vegas har flere forskellige klasser og Sasha Rasmussen deltog i Compound Flights og Sune Rasmussen deltog i Championship Compound Young Adults.  Mads Andersen deltog i Recurve Flights, skød 843 point og blev nummer 20 ud af 347 deltagende skytter. Mads er godt  tilfreds med sit resultat, da det er lidt over 3 måneder siden at han brækkede ryggen. Martin Laursen deltog sammen med Sasha i Compound Flights

TIK Bueskydning siger tillykke til vores skytter med deres medaljer og resultater.

Sarah fejrede sin fødselsdag i Las Vegas

Hjertelig Tillykke