7 Danske Mesterskaber til TIK ved Ungdom

Leon RasmussenResultater

DM for ungdom blev afholdt i Varde d. 11 og 12 marts og 12 skytter havde taget turen til det jyske. Det blev til forrygende dage for TIK-bueskydning til DM for ungdom i Varde, hvor det både gik op og ned for vores skytter og kom de hjem med 4 Guld, 1 Sølv og 2 Bronzemedaljer. Julian Lyderik vandt Guld i Herre Compound Micro. I Herre Mini Recurve vandt Noah Dietrich Bronze og Ludvid Njor blev nummer otte. I Herre Aspirant Recurve vandt Christian Christiansen Guld, Balder Jacobsen blev nummer otte og Markus Marquardt blev nummer ni. I Herre Aspirant Compound vandt Tore Bjarnarson Guld. I Herre Kadet Commpund vandt Nicklas Kielsholm Guld og Mads Erdal Bronze. I Herre Mikro recurve blev Gustav Rundstrøm nummer seks. I Dame Aspirant Recurve blev Lena Agerholm nummer fire og i Herre Kadet Recurve blev Mathias Slott nummer seks. Derudover havde vi 2 Recurve Hold på 12 og her vandt TIK 1 bestående af Lena, Christian og Balder vandt Sølv og TIK2, som bestod af Ludvig, Noah og Markus nummer fem. Tillykke med de flotte resultater til alle skytter.