Nordamerikansk Dame Compound Mester hedder Sarah Sönnichsen

Leon RasmussenResultater

D. 18. og 19. marts 2017 blev der afhold Nordamerikansk Mesterskab i Bueskydning i Cincinnati, 3 dansker tog turen over Atlanten for at være med. De 2 af skytterne er fra TIK, nemlig Tanja Jensen og Sarah Sönnichsen, den 3 skytte er Stephan Hansen fra Nykøbing Falster. Med farer for at jeg ikke helt har forstået hvordan det foregår, så prøver jeg alligevel. Der skydes på ansigter med 5 spots på, på hver spot er der 5 ringe, midterst ring er udstyret med et X i og på størrelse med recurve 10’er. Højeste scorer er X, som giver 5 point, næste ring giver også 5 point, så 4 osv. Det vil sige at der skal skydes 60 pile for at få 300 point. Der skydes 2 afdelinger af 60 pile og hver X er afgørende for den endelig placering. Både Tanja og Sarah skød fuldt hus, nemlig 600 point. Sarah havde 118 ’X’ og Tanja havde 116 ’X’. Sarah måtte ud i shoot off mod Erika Jones om Guldet og her gik Sarah af med sejren. Tanja blev nummer 6.

Stort Tillykke til Sarah og Tanja og TIK håber de havde en rigtig god oplevelse