April 2017 – så går det løs

Leon RasmussenResultater

Kalender siger forår og mange af vores skytter er gået udendørs og for at skyde på de lange afstande og træne til de første stævner og mesterskaber. Godt at vi har vores skydepavillon. Vejret er meget svingende, desværre mest med lave temperaturer, regn og blæst. Med den rigtige påklædning og en masse lyst, vilje og gåpåmod bliver der trænet på livet løs.

De første som skal afprøve formen på de lange afstande er Sarah Sönnichsen og Tanja Jensen. De rejste over Atlanten for at deltage i Versus MX Zapopan stævnet i Mexico, der blev afholdt fra d. 30. marts til d. 2. april, som et af de første store udendørs stævner med bunker af finale skydninger. I kvalifikationen blev Sarah nummer to og Tanja nummer tre begge med 694 point, Sarah med 24 ’X’ mod Tanjas 20. Desværre mødte hinanden i semi- finalerne, hvor Sarah vinder over Tanja med 142-135. Sarah skal skyde om Guldet mod Fernanda Zepeda fra Mexico, mens Tanja skal skyde om Bronzen mod Dahlia Crook fra USA.  Det gik helt efter planen Sarah skød sig til Guld og Tanja tog sig af Bronze.  Stort Tillykke til dem begge fra TIK Bueskydning

Søndag d. 2. april var der Dyrehaverunden, som er det 3D stævne. Her deltog Sanna og Ronny Lund, som var taget i skoven for at skyde og nyde den skønne natur i pragtfuld vejr. Det blev til Guld til Sanna i Compound Kadet og til e fjerde plads til Ronny i Buejægerklassen.  TIK Bueskydning ønsker tillykke til jer begge.

Det første internationale udendørsstævne i 2017 for ungdom er European Younth Cup stage 1, som afholdes i Marathon i Grækenland. Her deltog Sune Rasmussen i Herre Kadet Compound, Sasha Rasmussen i Dame Junior Compound og Mikkel Rasmussen i Herre Junior Recurve. I kvalifikationen blev Sune nummer fem med 680 point, Sasha nummer fire med 682 point (personlig rekord) og Mikkel nummer 29 med 601 point. Sasha og Simon Olsen fra Vordingborg deltog i Mix-hold, her blev det til en fjerde plads.  I Finalerne blev Mikkel nummer 17 og Sune nummer otte.

Sasha havde godt hold på sin skydning, selvom det blæste en hel del og Sasha vandt sine finaler og endte i Guld-finalen, hvor hun mødte Aurora Tozzi fra Italien. Resultatet blev til 135 point til Aurora og 131 til Sasha, og hermed til en flot Sølv-medajle.

TIK Bueskydning ønsker skytterne stort tillykke med de flotte resultater og Sølv-medalje.

Lørdag d. 21. april afholder Køge deres Sprint Arrow stævne, også kaldet Dogmestævne, her deltog 7 skytter fra TIK, alle i compound klassen. Det blev til total dominans fra TIK’s side. I kvalifikationen blev det til Martin Damsbo nr. 1 med 694 point, Sarah Sönnichsen nr. 2 med 691 point, Andreas Darum nr. 3 med 688 point, Tanja Jensen nr. 4 med 686 point, Tore Bjarnason nr. 6 med 674 point, Erika Anear nr. 8 med 658 point og Niklas Kiesholm nr 14 med 287 point, men det var kun på 36 pile.  Kan der skulle skydes finaler, blev det til sejr til Martin, nr.2 blev Sarah, nr. 3 blev Tanja, nr. 4 blev Andreas, Erika blev nr. 8 og Tore nr. 9. TIK Bueskydning siger Tillykke til alle vores skytter.